BREAKING NEWS: INCENDIU VIOLENT LA UN HOTEL DIN SINAIA; TURIŞTII AU FOST EVACUAŢI

0
2388

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineaţă la hotelul Ioana din Sinaia, unde erau cazaţi aproximativ 60 de turişti veniţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai.

Flăcările au pornit de la o cameră situată la etajul 3 al imobilului şi s-au extins rapid la acoperişul acestuia, mistuind zeci de metri pătraţi până la sosirea echipajelor de pompieri. Toate persoanele aflate în camerele de la acest etaj au fost evacuate de personalul hotelului, iar ceilalţi turişti au părăsit clădirea sub îndrumarea forţelor de intervenţie ale ISU Prahova.

Pentru a stopa propagarea incendiului, la faţa locului au fost trimise 4 autospeciale de stingere şi grupa operativă a Inspectoratului, iar în jurul orelor 7 dimineaţa, incendiul a fost localizat, pompierii acţionând în continuare pentru lichidarea oricăror posibile focare de reizbucnire a acestuia şi înlăturarea resturilor carbonizate.

Hotelul are 23 de camere şi, potrivit proprietarilor, era asigurat contra dezastrelor. Poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă cu privire la cauzele producerii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

86 + = 93