ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI

0
2121

Numeroase oficialităţi militare şi civile din Buzău sunt aşteptate să participe astăzi la ceremoniile militare şi religioase organizate cu ocazia Zilei Veteranilor de Război.

În urma celui de-al Doilea Război Mondial, România a înregistrat peste 900.000 de morţi, răniţi, dispăruţi, prizonieri, răniţi şi invalizi (circa 92.000 de militari decedaţi). La ora actuală, mai sunt în viaţă aproximativ 11.300 veterani de război, circa 400 văduve de război şi în jur de 75.500 văduve de veterani de război.

Pentru buna desfăşurare a ceremoniilor, echipaje ale Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, vor asigura măsuri de dirijare şi fluidizare a traficului în intervalul orar 09.00 – 11.00, în zona Monumentului Eroilor Neamului, întrucât circulaţia autovehiculelor va fi oprită pe bulevardul N. Bălcescu, între intersecţia cu strada Stadionului, până la intersecţia cu strada Spiru Haret, intersecţia străzii N. Titulescu cu strada Democrației şi intersecţia străzilor Patriei cu strada Spiru Haret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 + = 77