MONICA BÂRLĂDEANU, singură în continuare; CELIA se întoarce în România pentru a-şi vedea de cariera muzicală

0
3009

Monica Bîrlădeanu rămâne una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Actriță și model, ea s-a mutat de mai multă vreme în America. De-a lungul timpului, mulți bărbați celebri au râvnit la senzuala vedetă.

Actrița, care a avut o relație de lungă durată cu Bobby Păunescu, este încă singură, în prezent. Niciun bărbat nu a convins-o să ajungă la altar. Motivul pentru care Monica Bîrlădeanu a refuzat o cerere în căsătorie: „Am considerat că e nedrept”. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Monica Bîrlădeanu, care arată incredibil de bine la 38 ani, a mărturisit că au existat cereri în căsătorie, însă ea a refuzat, dezvăluind și motivele pentru care a făcut acest lucru. „Am spus de două ori nu. Prima dată când am spus nu, a fost un NU prin despărţire. A două oară am spus nu, pentru că mi s-a părut că tai aripile unui om prea tânăr pentru mine. Am considerat că este nedrept să-i cer să devină, astăzi, bărbatul care el va deveni în vreo şapte ani”, a povestit Monica Bîrlădeanu, care recent a fost surprinsă cu sfârcul la vedere la Premiile Gopo.

Celia se mută înapoi pentru muzică

CeliaCelia, care s-a căsătorit în anul 2013, a lipsit de pe piața muzicală românească, iar acum este pregătită mai mult că oricând să revină în forță. Celia s-a dedicat, în ultimii trei ani, exclusiv creșterii fiului ei, însă acum a luat o decizie radicală și e pusă pe fapte mari.

De câteva zile, Celia s-a întors pe pământ românesc, unde își pregătește o „relansare” a carierei sale muzicale. Și nu e doar la stadiul de intenție. Artista a intrat deja în studio și lucrează la mai multe piese, după cum a declarat chiar ea: „Am revenit în România și am venit cu o energie minunată. Pregătită de relansare, proiecte interesate din care o să fac parte, muncă multă și implicare”, a declarat îndrăgită artistă.

Mai mult, după câțiva ani petrecuți în Australia alături de soțul și copilul ei, artistă a luat o decizie radicală: a hotărât să se mute din nou în România. Dacă soțul ei, Ardeli Ancuța, se va ocupa de afacerile pe care le au aici, Celia, care are un trup de invidiat, se va dedica muzicii. „Sunt fericită pentru că am decis în familie, iar pentru următorii ani, s-a ales România, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure enorm. Iubesc țara aceasta, cu bune și rele, și o pun mai presus decât Australia și probabil de aceea și ea mi-a oferit mari oportunități; o iubesc și îmi lipsește, aici mă încarc, aici sunt eu. Sunt extrem de fericită că soțul meu a ales să ne mutăm în România și să ne ocupam de afacerile pe care le avem aici și în același timp să îmi pot bucura sufletul cu emoția scenei care îmi lipsește atât de mult”, a adăugat Celia. Celia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Îndrăgita artistă a lansat de-a lungul anilor hituri precum: „Trag aer în piept”, „Șoapte”, „O mie de cuvinte”, sau „Dor de noi (Joi)”, dar și colaborări cu artiști internaționali: Buppy Brown – „Iubire”, Kaye Styles – „IS IT LOVE”, Mohombi – „Love 2 Party”, și Shaggy – „TELL ME LIES (Let your eyes)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 55