POLIȚIST CERCETAT PENTRU CORUPȚIE, AUTOR AL UNUI ACCIDENT LA BRĂILA

0
1876
Sursa foto: Arhivă

O tragedie a fost la un pas să se producă aseară pe o șosea din Brăila, după ce un polițist a intrat pe contrasens, cu farurile stinse, lovind frontal un alt autoturism, care circula regulamentar. În acesta din urmă se aflau 4 persoane din Călărași – șoferul, cumnatul și sotia celui din urmă, dar si copilul acestora, în vârstă de 2 ani. În plus, femeia este însărcinată în 5 luni cu gemeni. Din fericire, deși masinile au fost distruse aproape în întregime, nimeni nu a fost rănit.

Șoferul din Călărași, în vârstă de 29 de ani, spune că s-a trezit pur si simplu în față cu mașina condusă de polițist, cu farurile stinse și că, deși a frânat cât a putut, nu a putut evita impactul.

Polițistul, în vârstă de 40 de ani, a făcut parte până în vara lui 2015 din Serviciul Rutier, însă, în urma unei mega anchete sub acoperire derulate de DGIPI, acesta, împreună cu alți 21 de rutieriști brăileni, a fost reținut pentru luare de mită, abuz în serviciu și alte infracțiuni de corupție. Polițistul a făcut și câteva zile de arest preventiv, ulterior fiind eliberat sub control judiciar. În stenogramele făcute publice la momentul respectiv, se preciza că polițistul consuma des băuturi alcoolice, uneori chiar în timpul serviciului. Acum, bărbatul a refuzat să sufle în etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice la spital.

În prezent, pentru că dosarul ”Mită la Rutier” este încă pe rol, polițistul își desfășoară activitatea în cadrul IPJ Brăila, însă nu deține o funcție de răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 57