„Acum 4 ani am realizat prima pereche de cercei, pentru mine!”

ALINA ZAHARIA vorbeşte despre pasiunea ei pentru bijuterii handmade - interviu realizat de SILVIA BUNICĂ

0
2203
Se spune că pietrele prețioase sunt cele mai bune prietene ale doamnelor! De dragul acestei zicale, plus din pasiune pentru frumos și culoare, buzoianca Alina Zaharia și-a clădit o mică afacere, care astăzi însumează sute de cercei, brățări, pandante, broșe, bijuterii pe care și le comercializează într-un complex comercial din Buzău de câteva săptămâni. Cum a început cu prima pereche, pentru cine erau și mai ales ce le pregătește reprezentantelor sexului frumos cu prilejul sărbătorilor de Paște, aflați acum, din interviul acordat săptămânalului nostru.
Silvia BUNICĂ: Când a început pasiunea pentru bijuteriile cu elemente Swarovski?
Alina ZAHARIA: În urmă cu aproximativ 4 ani. Da, acum 4 ani am realizat prima pereche de cercei, pentru mine. I-am văzut la cineva, mi-au plăcut la nebunie, am început să caut despre ei, să mă documentez și așa s-a „născut” prima pereche de cercei cu elemente Swarovski personalizați de mine, pentru mine. Apoi a devenit dependență și, în timp, prietenele mele voiau și purtau cu drag cerceii făcuți de mine.
Alina2
S.B.: Cum ai trecut la bussines, de la pasiune?
A.Z.: De la prima pereche mi-am pus în gând să ajung să îmi deschid ceva al meu și să mă ocup doar de asta, însă nu am avut până acum nici timp și nici curaj. Până într-o zi, când sprijinită de soțul meu mi-am realizat targetul multdorit: un loc al meu, un spațiu doar pentru bijuteriile mele dragi… și asta s-a împlinit luna trecută.
S.B.: Care mai sunt cerințele în materie de culori și forme, mai ales acum de sărbători, când cu toții îl așteptăm pe Iepuraș?
A.Z.: Cerințele variază, depinde pentru ce anume își doresc bijuteriile. Pentru purtat toată ziua, le recomand pe cele cu toartă scurtă, cu șurub, cât despre evenimentele speciale, aici cerceii recomandați sunt în culori aprinse, cu pietre mari, cu forme deosebite. La mine găsiți pe orice model, pe orice culoare, în funcție de personalitatea dumneavoastră, mai ales dacă vă doriți neapărat să vină Iepurașul cu bijuterii!
S.B.: Cam cât timp durează să muncești la o astfel de bijuterie cu elemente Swarovski?
A.Z.: Timpul de lucru nu este niciodată același, sunt cercei la care se lucrează ușor, la alții este nevoie de multă răbdare, atenție și timp. Întotdeauna încerc să-mi acord orele de dimineață pentru confecționarea lor alături de o cafea puternică, cu drag și spor.
Alina3
S.B.: Dacă la pietre ne-am lămurit, ce folosești la bază, argint sau aur?
A.Z.: Lucrez și cu argint 925, și cu argint placat cu aur de 14 k momentan. În timp, putem diversifica, deocamdată trebuie să „creștem” și să ne facem cunoscuți!
S.B.: Îți mai aduci aminte acum, după 4 ani, de prima pereche de cercei la care ai pus cele mai multe emoții, migală și suflet?
A.Z.: La toate pun, dar de departe cea mai grea pereche la care am lucrat a fost pentru o prietenă din copilărie, iar ocazia a fost cea mai importantă din viața ei – nunta. Am vrut o pereche de cercei de mireasă perfecți, ca ea să simtă dragostea și dragul cu care au fost creați. Rezultatul la vederea lor a fost pe sufletul meu – „Wow, Alina, sunt superbi!” Și mai vreau reacții din acestea, de aceea cine nu mă cunoaște mă va găsi curând și pe Facebook, și pe la emisiuni, și la stand, pentru că avem de făcut multe surprize, mai ales că iepurașul vine cu tombole zilele acestea! Paște fericit și sclipitor, neapărat cu bijuterii la purtător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =