UPDATE, ora 20.30: ACCIDENT EXTREM DE GRAV PE DN2 E85, ÎNTRE MOVILIŢA ŞI SINEŞTI; CIRCULAŢIE PE JUMĂTATE DE CALE

0
5023

Un eveniment rutier foarte grav a avut loc în urmă cu câteva minute pe DN2 E85, în judeţul Ialomiţa, între localităţile Moviliţa şi Sineşti.

Din primele informaţii, oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Andreea Loghin, un autoturism s-a lovit frontal cu o autoutilitară, în urma coliziunii înregistrându-se 3 persoane decedate şi 4 răniţi grav, dintre care unul ar fi rămas încarcerat.

La nivelul serviciilor de urgenţă ale judeţului, a fost declanşat planul roşu de intervenţie, mai multe autospeciale ale SMURD şi ambulanţei, dar şi un elicopter medical, fiind trimise la faţa locului. De asemenea, doi ofiţeri specialişti din cadrul IGPR au fost trimişi să investigheze cauzele tragediei.

În acest moment, circulaţia în zonă este complet oprită, iar poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor aflaţi în trafic pe acest tronson să manifeste înţelegere faţă de situaţia apărută.

 

UPDATE: La orele 20.30, circulaţia rutieră a fost reluată pe jumătate de cale, iar Dispeceratul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, în scurt timp, în zona accidentului se va putea circula fără restricţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 56 = 66