ADOLESCENTĂ DE 16 ANI, ȘANTAJATĂ SEXUAL PRIN INTERMEDIUL UNEI REȚELE DE SOCIALIZARE

0
1309

O adolescentă de 16 ani, din Constanța, a fost abordată în urmă cu câteva zile pe o rețea de socializare de către o femeie care s-a recomandat ca fiind directoare la o agenție de modelling, care, sub pretextul că ar putea-o ajuta să-și pună mai mult în valoare atuurile fizice, i-a propus fetei o carieră de model. Tot ce avea de făcut adolescenta era ca, pentru început, să-i trimită ”directoarei” mai multe fotografii în lenjerie intimă sau chiar complet dezbrăcată.

Atrasă de mirajul defilărilor pe podium la diverse prezentări de modă, fata de 16 ani a onorat solicitarea interlocutoarei sale, însă visele sale s-au spulberat câteva zile mai târziu, când a fost sunată de un individ care i-a spus că, de fapt pozele în ipostaze intime au ajuns la el. Mai mult, pentru ca imaginile compromițătoare să nu fie făcute publice, adolescenta a fost sfătuită fie să achite o sumă de bani, fie să îi ofere bărbatului unele servicii sexuale.

Speriată de întorsătura neașteptată pe care au luat-o lucrurile, adolescenta a cerut sprijin poliției pentru a scăpa din încurcătură. Oamenii legii au reușit în scurt timp să-l identifice pe bărbatul care încercase să o șantajeze pe fată – un individ de 34 de ani, cu domiciliul în localitatea Ovidiu, județul Constanța – și l-au reținut. La percheziția efectuată la domiciliul acestuia, au fost găsite mai multe CD-uri și stick-uri cu numeroase fotografii ale unor tinere, printre care și minora, care cel mai probabil urmau să-i devină victime.

În urma prezentării acestor probe, el a primit mandat de arestare pentru 30 de zile și riscă până la 3 ani de închisoare pentru infracțiunile de șantaj și violarea vieții private.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 89 = 98