Un nou eșec pentru primarul de Buzau, Constantin Toma, în războiul său cu Compania de Apă

0
1427

Mandatat de Consiliul Local Buzău să propună și să voteze suplimentarea ordinii de zi a şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ”Buzău 2008”, primarul Constantin Toma a suferit un nou eșec în încercarea de a prelua controlul asupra Companiei de Apă Buzău.

Edilul fost singurul membru al asociației care a votat pentru proiectele propuse de el spre aprobare, în timp ce ceilalti membri au votat împotrivă ori s-au abținut. Între proiectele propuse, se află și cel privind modificarea actului constitutiv al Companiei de Apă, prin care Primăria Buzău, ca acționar majoritar, să își impună punctul de vedere în cadrul ședințelor Adunării Generale a acționarilor din cadrul Companiei de Apă. Unii dintre primarii prezenți în sală i-au cerut primarului Toma să înceteze acest război, care nu va aduce niciun beneficiu buzoienilor.

Compania de Apă Buzău
Compania de Apă Buzău

Un alt proiect propus fără vreun succes de primarul Constantin Toma a vizat anumite modificări în bugetul de venituri și cheltuieli al Companiei de Apă. Extrem de supărat din cauza eșecului suferit, Toma a lansat noi acuzații la adresa conducerii Companiei de Apă, Ionel Tescaru, managerul Companiei de Apă, demontând fiecare dintre aceste acuzații formulate de edilul Buzăului.

În debutul ședinței, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Judetean și președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008 a făcut un anunț surprinzător. El a mărturisit că a fost audiat la politie, după ce primarul Constatin Toma i-a făcut o plângere penală în care este acuzat că ar fi falsificat procesul verbal al ultimei adunări generale a asociației.

Războiul declanșat de Constantin Toma împotriva Companiei de Apă Buzău își va consuma un nou episod marți, 28 martie, atunci când va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor ”Companiei de Apă” SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 19