Ziarul Cotidianul şi Fundaţia Alexandrion lansează astăzi, la Buzău, serile de dialoguri despre performanţă

0
932

Cei doi parteneri de prestigiu din proiect inaugurează, la Buzău, întâlnirile Cotidianul-Alexandrion, constând în dialoguri despre performanţă, cu participarea unor performeri locali, judeţeni, naţionali şi internaţionali în economie, cultură şi sport.

Fundaţia Alexandrion este unul dintre cei mai activi susţinători ai culturii române, premiind, anual, performanţe culturale şi personalităţi consacrate sau aflate la început de carieră. Cele două gale pe care le organizează – Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu şi Gala Premiilor Matei Brâncoveanu sunt dedicate culturii române, în vreme ce Trofeul Alexandrion este dedicat performerilor în sport.

Organizatorii evenimentului ce va avea loc astăzi, 23 martie, începând cu orele 18.00, la Hotelul Sport B90 din Buzău, îi invită pe cei interesaţi de temele anunţate la o seară de discuţii libere, de dezbatere a unor subiecte precum: promovarea educaţiei sportive, cunoaşterea practicilor de responsabilitate corporatistă din mediul românesc de afaceri, problemele cu care se confruntă mediul de business din regiune, promovarea susţinerii de către companii a sportului şi sportivilor, promovarea valorilor locale.

Seara va fi moderată de directorul ziarului Cotidianul, dl Cornel Nistorescu. Alături de acesta, dl Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Grup, va discuta despre reţeta unui business de succes. Pe parcursul serii, vor exista şi două momente artistice de excepţie, susţinute de Grupul Vouă şi de actriţa Natalie Ester.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here