PESTE 4,5 TONE DE TUTUN, DAR ȘI UN UTILAJ PENTRU MĂRUNȚIREA ACESTUIA, CONFISCATE DE POLIȚIȘTII RÂMNICENI

0
824

Poliţiştii Serviciului de investigare a criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Municipiului Rm. Sărat au efectuat trei percheziţii domiciliare, la sediul unei societăţi comerciale din acest oraș şi la două persoane cu vârsta de 69, respectiv 48 de ani, bănuite de producerea şi deţinerea de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate peste 4.600 kilograme de tutun, un utilaj de mărunţit şi cernut tutun, 800 de tuburi goale de ţigarete cu filtru de diferite mărci, precum şi 160 ţigarete confecţionate artizanal.

Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Municipiului Rm. Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la aproximativ 8.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here