LOCUINȚE DISTRUSE DE EXPLOZII ÎN DOUĂ INCIDENTE DIFERITE, LA GALAȚI ȘI CONSTANȚA

0
1155

O vilă din centrul municipiului Galați, în care locuiau două familii, a fost distrusă după o explozie urmată de un incendiu violent, care a cuprins rapid cele două etaje și mansarda imobilului. Din fericire, la momentul dezastrului, niciunul dintre locatari nu se afla în casă în acel moment.

La fața locului, au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar și reprezentanți ai furnizorului de gaze, pentru a cerceta împrejurările care au dus la producerea evenimentului.

Un eveniment asemănător a avut loc într-un bloc de locuințe din Constanța, când o femeie de 76 de ani, care locuia într-o garsonieră de la parter, a vrut să-și aprindă aragazul alimentat de la o butelie. În acel moment, flacăra chibritului de făcut ca o acumulare de gaze din locuință să detoneze.

Femeia s-a ales cu arsuri la nivelul mâinilor și feței, starea acesteia nefiind însă foarte gravă. Patru apartamente au fost afectate de explozie și ușile mai multor locuințe din bloc au fost deformate de suflul deflagrației, dar de suferit au avut și două autoturisme care erau parcate în fața imobilului și s-au ales cu geamurile sparte după ce au fost lovite de o ploaie de resturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 37