IMPERIU HOTELIER DE PE LITORAL, PUS ÎN VÂNZARE DE FRAȚII MICULA

0
1800

11 hoteluri din sudul litoralului, dar și din Mamaia, au fost scoase la vânzare de frații Ioan și Viorel Micula. În urmă cu 13 ani, aceste hoteluri au fost achiziționate de oamenii de afaceri la prețuri care nu depășeau 500 de mii de euro fiecare, însă prețul estimat la această oră de agenții imobiliari din zonă este de aproximativ 1,5 milioane de dolari pentru fiecare unitate de cazare.

Hotelurile puse în vânzare de frații Micula sunt Caraiman, Clăbucet, Prahova, Romanța și Bâlea din stațiunea Neptun, Banat, Slatina și Craiova din stațiunea Olimp, iar în Mamaia – Unirea și Național.

Pe lângă acestea, cei doi afaceriști mai ofertează și terenul bazei de servicii Neptun, cu o suprafață de 3 hectare.

Hotelurile deținute în prezent de Ioan și Viorel Micula au fost construite în anii 80 și, în ultima perioadă, nu au mai beneficiat de niciun fel de lucrări de renovare, iar mobila a rămas aceeași de la data dării lor în folosință. Alți afaceriști de pe litoral au salutat decizia celor doi patroni și speră că noii proprietari – dacă se vor găsi – vor investi masiv în aceste obiective, pentru ca zona să redevină atractivă pentru turiștii dornici de confort, distracție și servicii de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =