DETOXIFIERE DE PRIMĂVARĂ: VERDEȚURILE DE SEZON AU INVADAT PIEȚELE

0
1197

Vremea în încălzire a făcut ca îndrăgitele verdețuri de primăvară să umple piețele agroalimentare din întreaga țară, acestea fiind la mare căutare în rândul celor care vor o cură de detoxificare, dar și al celor care vor să țină Postul Paștilor.

Urzicile, ștevia, spanacul, loboda, ceapa și usturoiul verde sau leurda sunt doar câteva dintre verdețurile care abundă pe tarabele producătorilor. Proaspete, ușor de procurat şi de preparat, verdețurile sunt – conform nutriționiștilor – o excelentă sursă de minerale, vitamine și nutrienți, care ne imunizează și ne energizează organismul.

Adăugate în dieta zilnică, verdeţurile de primăvară stimulează apetitul şi purifică organismul de toxine. În acelaşi timp, nutrienţii conţinuţi au efecte terapeutice pentru o varietate de boli cronice. Cura cu verdeţuri nu ne obligă să consumăm porţii reduse, deoarece trufandalele sunt sărace în calorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =