PRAHOVA: FLĂCĂRILE AU MISTUIT UN IMOBIL APARŢINÂND UNEI ASOCIAŢII CARITABILE

0
1275

Patru echipaje de pompieri au intervenit aseară, în Poseşti, judeţul Prahova, pentru a anihila un incendiu care a cuprins una din clădirile din complexul Asociaţiei PRO VITA, condusă de părintele Tănase de la Valea Plopului. În ciuda eforturilor celor de la ISU Prahova, imobilul cu 2 etaje care nu fusese încă dat în folosinţă a fost mistuit de flăcări, fără a se înregistra însă victime.

Asociaţia părintelui Tănase militează, in principal, pentru protecţia drepturilor copiilor şi nenăscuţi, oferind însă asistenţă tuturor categoriilor de persoane aflate în dificultate – copii, adolescenți, tineri orfani care au părăsit sistemul de stat, femei și bărbați în vârstă. În urmă cu mai mulţi ani, preotul din Valea Plopului a amenajat o tabără la Valea Screzii, unde locuiesc 120 de persoane, la alte 400 de asistaţi sunt îngrijiţi de către familii din Valea Plopului.

Asociaţia a mai trecut printr-o încercare foarte grea în 2011, când 2 imobile ale complexului pentru copii şi bătrâni de la Valea Screzii au fost, de asemenea, mistuite de foc, eveniment care, din fericire, nu a generat nici atunci victime umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =