Victor Ponta i-a înmânat demisia liderului PSD; rămâne ca Dragnea să adauge doar data

0
1414

Fostul premier şi preşedinte al PSD, Victor Ponta, afirmă că i-a înmânat demisia din partid liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, aşa cum anunţase în urmă cu câteva zile că intenţionează şi că şeful partidului nu are de făcut decât să o dateze pentru a intra în vigoare, dacă aşa doreşte.

„Eu nu vreau să plec din PSD, în schimb vreau să îmi păstrez niște drepturi, pe care, culmea, mi le-am exercitat și în vremea dl. Năstase și în vremea dl. Geoană, și anume acelea de a sprijini PSD când lucrurile cred că merg în direcția bună și de a-mi spune părerea când cred că sunt lucruri de îndreptat. (…) Când îmi plac lucruri, le susțin din toată inima, mă bat pentru ele, când sunt câteva lucruri care nu merg bine, îmi permit să le spun. Dacă asta deranjează sau dacă conducerea consideră că asta este inacceptabil, nu trebuie să facă vreo ședință ca la domnul ăla, Chirică. Eu, totuși, sunt un om serios, ne strângem mâna, rămânem prieteni”, a declarat Victor Ponta.

Fostul premier spune că divergenţele dintre el şi conducerea partidului au apărut, cităm în continuare: „Probabil de la momentul februarie, când am ieșit și am spus public părerea că modul în care s-a gestionat povestea asta cu Ordonanța 13 a fost un mod dezastruos. Și cred că, totuși, toată lumea e de acord cu mine, chiar și cel mai înfocat pesedist”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 15