PROBLEME GRAVE PE DN 10 BUZĂU-BRAȘOV; VEHICULELE PESTE 3,5 TONE DIRIJATE PE RUTE OCOLITOARE

0
1479

Informații deloc plăcute pentru șoferii care obișnuiau să traverseze Carpații folosind Drumul Național 10 au fost transmise astăzi de Poliția Română:

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 14.00, în județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, din cauza cedării terasamentului drumului pe o lungime de aproximativ 30 de metri, între localităţile Gura Siriului şi Vama Buzăului(kilometrul 86+300 de metri), circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone va fi restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.”

Deși problemele Drumului Național 10 persistă de ani de zile, autoritățile nu fac nimic pentru a le soluționa până la momentul în care se ajunge la restricționarea circulației. Numai între localitățile Măgura și Ciuta sunt două porțiuni cu risc de cedare a carosabilului pe sensul Buzău-Brașov, dar în afara montării unor indicatoare de avertizare, cei de la drumuri nu iau nicio măsură pentru a remedia pe termen lung situația existentă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 33