LITORAL 2017: vești bune pentru turiști – tarifele pentru cazare rămân aceleași ca anul trecut

0
1144
Sursa foto: Arhivă

Hotelierii de pe litoralul românesc vin cu oferte de nerefuzat pentru turiști: anul acesta, tarifele nu cresc față de sezonul estival trecut. Așa se face că o cameră la un hotel de trei stele nu va costa mai mult de 160 de lei pe noapte. La patru stele, vorbim de prețuri care variază între 250 și 350 de lei pe noapte pentru camera dublă, iar la cinci stele acestea ar putea ajunge și la 600 de lei pe noapte.

Pentru minivacanța de 1 mai, există însă și pachete turistice care pornesc de la 300 de lei pentru un sejur de două nopți la un hotel de 3 stele și ajung până la 1200 de lei la 4 sau 5 stele. În pret, este inclusă masa în regim de demipensiune, acces la centrele SPA ale hotelurilor, precum și multe facilități oferite copiilor.

Pachetele pentru cazare au fost deja vândute în proporție de peste 70 la sută la prețurile anului trecut. În stațiunile din sudul litoralului, însă, turiștii ar putea avea parte de prețuri mai mari pentru mesele servite la restaurante, și asta pentru că autoritățile locale au majorat taxele și impozitele la sfârșitul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 87 = 92