FOSTUL ACŢIONAR AL DINAMO BUCUREŞTI, VASILE TURCU, ÎN STARE CRITICĂ DUPĂ O TENTATIVĂ DE SUICID

0
1824

Potrivit unor surse, soţia l-ar fi găsit spânzurat pe Vasile Turcu în această după-amiază în vila lor din centrul Bucureştiului şi, în ciuda intervenţiei prompte a echipelor de salvare, se pare că şansele sale de supravieţuire sunt destul de reduse. El a fost transportat în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aplicându-i-se timp de câteva zeci de minute manevre de resuscitare.

Fostul acţionar la Clubului de Fotbal Dinamo Bucureşti a fost intubat şi ventilat mecanic, lui fiindu-i aplicat şi un guler cervical. Din păcate, lipsa alimentării cu oxigen este posibil să-i fi produs acestuia grave leziuni cerebrale, ceea ce pune sub semnul întrebării şansele sale de supravieţuire.

Motivele gestului său nu sunt cunoscute încă, existând unele informaţii neoficiale potrivit cărora omul de afaceri ar fi avut unele probleme financiare.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a demarat cercetările, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment tragic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + = 21