DE PRIN SHOWBIZ ADUNATE…

0
2348

Flavia de la „Neatza” și-a forțat iubitul să meargă într-o vacanță de coșmar 

Actorul a ajuns pe pastile, pentru că nu suportă zborul cu avionul

Flavia Mihășan și iubitul ei, actorul Alexandru Ion, au o relație frumoasă și bine închegată. Cu toate acestea, de curând, colega matinalilor Răzvan și Dani l-a adus pe iubitul ei în stadiuL de a fi dependent de calmante, asta pentru a putea rezista în preajma ei. Disperată să meargă în vacanță în Thailanda, Flavia l-a bătut la cap pe Alexandru să accepte această destinație, cu atât mai mult cu cât și gașca lor de prieteni își doreau să vadă Bangkok-ul. Chiar dacă este adeptul vacanțelor, actorul din „Atletico textila” are oroare de zborul cu avionul. Temerea era cu atât mai mare cu cât, până în Thailanda, ar fi fost nevoit să zboare cel puțin 12 ore, cu escală. Deși a încercat să-i explice Flaviei că moare dacă ajunge să zboare atât de mult, nu a fost chip să o înduplece să schimbe destinația. Așa că, pentru a-și înfrunta teama, i-au rămas două variante: să se îmbete sau să ia un pumn de calmante. Dat fiind faptul că nu voia să fie mahmur în prima zi de vacanță, a ales a doua variantă. Flavia de la „Neatza” și iubitul au avut un zbor de coșmar. Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, lui Alex i-a ieșit pe nas această vacanță. Chiar dacă la plecare a reușit să se liniștească cu ajutorul calmantelor, la întoarcere, durata de zbor a fost aproape dublă. Dat fiind faptul că au nimerit într-o perioadă în care condițiile meteo erau nefavorabile unui zbor, ruta le-a fost schimbată și au făcut un ocol pentru a putea reveni în București. Așa că, la revenirea în țară, au zburat de la Phuket la Bangkok, apoi Tokyo – Bruxelles și într-un final au ajuns acasă. Dacă pe distanțele scurte a încercat să-și mențină calmul, pe zborul de la Tokyo la Bruxelles, care a durat 12 ore, actorul a fost la un pas să cedeze. Și, în loc să-și trateze teama de avion, Alexandru Ion s-a trezit cu ea… acutizată.

Oana Zăvoranu dansează și… încasează!

Vedeta și-a pus parafa pe un contract de 150.000 de euro

Oana ZăvoranuRevenirea Oanei Zăvoranu pe micul ecran este de bun augur. Cel puțin pentru finanțele ei personale întrucât, pentru misiunea pe care a primit-o, va încasa o sumă record pentru activitatea ei artistică – 150.000 de euro. Oana Zăvoranu revine pe TV, în cadrul celui mai nou format PRO TV, „Uite cine dansează!”, în postura de concurentă. Aceasta va face echipă cu un dansator profesionist cu care va trebui să țină pasul în goana după marele premiu. Rivali îi vor fi luptătorul Sandu Lungu, Antonia și Alex Velea, Anca Serea, Marius Manole, Rona Hartner și lista continuă până la 12. Querida va trebui să demonstreze că are mișcarea în sânge și să învețe stiluri de dans la care nici cu gândul nu gândea. Și cum proiectul pentru care pregătirile au început deja se va întinde pe aproximativ trei luni, cu tot cu cantonament, onorariile celor implicați au fost negociate pe mărură. Întrucât Oana Zăvoranu, care a fost crescută în puf și-n grămezile de bani ale părinților ei, are fler financiar, ea a avut grijă să-și discute un contract avantajos. Atât surse din preajma brunetei, cât și din PRO TV ne-au confirmat că aceasta și-a pus parafa pe o sumă record în activitate ei artistică: 150.000 de euro. Iar pentru că orice vedetă care se respectă are în preajmă o echipă de încredere, Oana și-a transformat soțul, pe Alex Ashraf, în asistent personal. Practic, din informațiile noastre, el este cel care ține agenda antrenamentelor, care menține legătura cu echipa și producătorii, care participă la toate discuțiile și care nu se mișcă de lângă ea, fiind atent la toate doleanțele divei personale.

Catrinel Menghia s-a pus pe făcut copii

Catrinel MenghiaAjunsă la aproape 32 de ani, Catrinel Menghia a tras concluzia că ar trebui să pună capăt carierei de fotomodel și să se dedice vieții de familie. Menghia se pregătește să devină mamă cu bărbatul cu care are o relație de șase ani, Massimiliano Di Lodovico. După 15 ani de carieră în modelling-ul internațional, Catrinel Menghia a decis să treacă la un alt nivel și să se lanseze în afaceri. Această trecere se datorează faptului că își dorește să aibă parte de mai mult timp liber, pentru a se putea dedica vieții de familie. Catrinel speră din toată inima să rămână însărcinată cât mai curând. De aceeași părere este și logodnicul ei, producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care s-a cuplat imediat după divorțul de Massimo Brambati. Catrinel Menghia și-a dorit să de vină mamă încă din timpul căsniciei cu Massimo Brambati, însă bărbatul cu 20 de ani mai în vârstă decât ea nu-și mai dorea moștenitori, având o fiică dintr-o altă relație. Catrinel a fost extrem de încântată în momentul în care l-a cunoscut pe actualul ei logodnic, Massimiliano, care și-a arătat imediat interesul pentru o familie numeroasă. Chiar dacă aproape trei ani au ținut relația secretă, din 2014 cei doi și-au asumat totul în public și nu au fost deloc zgârciți în declarații și dovezi de iubire pe site-urile de socializare. Atât frumoasa româncă, cât și producătorul italian vor să devină părinți cât mai repede cu putință, însă vor ca bebelușul să-i găsească și căsătoriți, așa că momentan sunt în pregătiri pentru marele eveniment, iar între timp „lucrează” și la primul lor copil.

Lavinia Pârva aleargă pe bandă cu tocuri

Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a făcut public un filmuleț, în care le arată tuturor cum face ea sport

??????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????

Iubita lui Bănică a făcut senzație în mediul virtual cu apariția ei inedită în sala de sport. „Sport, sport și iar sport! Of, of, of! Luaţi aminte, aşa se face sport! :)”, a scris Lavinia în dreptul clipului. În timp ce unii dintre fani au admirat-o, alții au considerat că nu a făcut alegerea corectă și că de fapt ar fi trebuit să poarte pantofi sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 67