DRAGNEA – DIN NOU LA TRIBUNAL, ÎN PROCESUL ÎN CARE ESTE JUDECAT PENTRU INSTIGARE LA ABUZ ÎN SERVICIU

0
1331

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție dezbat astăzi un nou termen în procesul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Conform DNA, Dragnea ar fi intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul organizaţiei PSD Teleorman.

În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi ex-soţia lui Dragnea, Bombonica Prodana, care la data comiterii faptei era coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. La ultimul termen stabilit pe 31 ianuarie, procesul a fost amânat pentru că trei dintre inculpaţi nu şi-au angajat un avocat. Fosta soţie a lui Dragnea a lipsit de la proces și a transmis prin avocat că doreşte să fie judecată în lipsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 83 = 86