DE PRIN SHOWBIZ ADUNATE… ŞI NU NUMAI !

Colaj realizat de SILVIA BUNICĂ

0
2272

Ruby „va stinge” lumina la un show de divertisment

Artista din „Te cunosc de undeva?” a semnat cu Antena 1. Bruneta și-a făcut loc în echipa de vedete care va face show în noul sezon al îndrăgitei emisiuni.

Acolo unde este o blondă, cu siguranță este loc și pentru o brunetă. Cântăreața Ruby va deveni colegă de mic ecran cu o altă cântăreață, Sore, despre care un cotidian central a anunțat în exclusivitate că a semnat cu producătorii proiectului tv „Te cunosc de undeva?” cu Ruby. Până acum cele două au împărțit doar scena, dar de acum, vor împărți și platoul, pentru că și miniona brunetă a acceptat provocarea transformărilor. Dacă Sore a avut o activitate mai intensă în domeniul televiziunii, lansându-se o dată cu serialul ”Pariu cu viața”, Ruby a avut doar contracte sezoniere la posturile care au dorit-o. Aceasta se întoarce practic la postul tv unde s-a numărat printre concurenții emisiunii „Splash! Vedete la apă”, după un mic ocol prin curtea concurenței, unde a testat pe pielea ei vitregia junglei africane. Așadar, interpreta hitului „Stinge lumina” a intrat și ea în joc. Sore, însă, s-a numărat printre primii care au dus negocierile la bun sfârșit și au bătut palma pentru începerea colaborării. Deși până acum contractele ei au avut parafa postului rival, iar ultimul job în televiziune a fost cel de prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”, sub aceeași siglă, de data aceasta cântăreața inventată de televiziunea cu pricina a acceptat să schimbe macazul. Astfel, de luna viitoare, Sore și Ruby vor face spectacol purtând măști și interpretând personaje care mai de care mai inedite, într-un show de maximă audiență. Parteneri de distracție și, evident, concurenți le vor fi Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, care a semnat și el, recent, contractul, și Iulian Adrian Popescu, zis Cuza, solisul trupei ”Noaptea târziu”.

Ozana BarabanceaOzana Barabancea se miră și ea de silueta pe care o avea în copilărie

Soprana de 47 de ani este un caz tipic pentru specialiștii în nutriție. La 20 de ani, era subțire ca trasă prin inel, apoi s-a îngrășat considerabil, iar când a depășit 120 kg s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a scăpa de surplusul inestetic. Vedeta a publicat o imagine cu ea, care i-a surprins pe cei care nu au cunoscut-o la dimensiunile de atunci. În urmă cu patru ani, Ozana Barabancea uimea pe toată lumea cu noua ei siluetă, după ce reușise să slăbească în mod spectaculos nu mai puțin de 40 de kilograme. Din păcate, jurata de la „Te cunosc de undeva?” nu a reușit să facă din dietă un mod de viață și a pus la loc kilogramele pierdute cu atâta trudă.

JojoJojo și-a gravat în aur numele copiilor ei

Actrița de 35 de ani a devenit, pe 10 ianuarie, din nou mămică, iar bucuria și-a marcat-o printr-un gest unic, scriindu-și numele copiilor în aur.

Cătălina Grama are de două săptămâni și băiat și fată. De bucurie, vedeta a inscripționat pe două medalioane de aur numele micuților, Achim, în vârstă de 6 ani, și Zora. Jojo este o mămică devotată și, de când bebelușa ei a venit pe lume, ea este văzută adesea în parc, unde iese la plimbare cu ambii copii. Dar actrița are parte de ajutor și din partea lui Paul Ipate, tatăl Zorei, care se implică total în îngrijirea micuței. Cătălina a luat o pauză de la teatru și televiziune, însă câștigă bani frumoși din site-ul ei de bijuterii.

Andrei Năstase s-a însurat!

Fiul fostului politician și-a oficiat relația într-un cadru extrem de restrâns.

Sâmbăta trecută Andrei Năstase s-a însurat cu Bianca Ciuvăț, tânăra care îi va oferi în câteva luni un băiețel. Fiul cel mare al lui Adrian Năstase și Biancăi sunt împreună de șapte ani și ar mai fi copilărit, însă planurile le-au fost date peste cap de apariția bebelușului. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, fiind prezenți doar membrii familiei și nașii. Deși au o sumedenie de prieteni, cei doi miri au ales să nu-i invite de această dată, promițându-le că vor recupera în vară, atunci când vor serba atât nunta, cât și botezul fiului lor. Andrei și Bianca au preferat un eveniment intim, unde să fie prezentă doar familia și nașii. Se pare că această decizie a venit din simplul fapt că Bianca este însărcinată în ultimul trimestru și nu are nevoie de suprasolicitare. Și cum nu puteau face o selecție riguroasă în rândul prietenilor, cei doi tineri au preferat să nu mai invite pe nimeni, promițând că se vor revanșa la vară. Așa se face că vor face petrecerea de nuntă o dată cu botezul fiului lor, undeva în vara acestui an. „Sigur vom avea ocazia să sărbătorim cu fast botezul celui mic”, a scris fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase. Concidența a făcut ca cei doi să aleagă ziua nunții chiar la trecerea în noul an chinezesc, ceea ce este de bun augur. Specialiștii în astrogramele feng-shui susțin că nunțile la început de an contează extrem de mult în destinul familiei. Cu atât mai mult cu cât Andrei și Bianca au trecut împreună în Anul Cocoșului de Foc, un an care se anunță a fi unul plin de surprize.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 + = 31