ANDRA a adoptat un program de slăbit; artista vrea să dea jos cel puțin 4 kilograme

Material realizat de SILVIA BUNICĂ

0
1747

Îndrăgita cântăreață a mărturisit că își dorește să mai dea jos 4 kilograme. Andra se pregătește intens pentru cele 3 spectacole pe care le va susține, în luna februarie, la Sala Palatului. Vrea să se prezinte impecabil în fața admiratorilor săi din toate punctele de vedere, motiv pentru care a decis să țină un regim, astfel încât silueta ei să arate perfect.

Invitată la o emisiune de televiziune, îndrăgita cântăreață a dezvăluit că ține regim. Vedeta a mărturisit că este o mare pofticioasă, dar cu toate acestea are ambiție și vrea neapărat să mai scape de cel puțin 4 kilograme. „Eu sunt pofticioasă. Nu mai mânânc dulciuri, nu mai mănânc pâine, nu mai beau sucuri acidulate. Am ambiţie şi vreau să mai slăbesc 4 kilograme”, a declarat Andra la TV.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Cu o carieră de succes în spate, artista a scos hit după hit și are numeroși fani, care abia așteaptă să o vadă pe scenă, în spectacole. În plan personal, Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Cei doi au împreună doi copii superbi, un băiețel pe nume David și o fetiță care se numește Eva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 6