COD GALBEN DE VISCOL: CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE IARNĂ PE A2, A4 ŞI UNELE DRUMURI NAŢIONALE

0
2123

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la primele ore ale dimineţii nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Totuși, conducătorii auto care se deplasează pe autostrăzile A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea sunt sfatuiti să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu bruscheze comenzile mașinii, întrucât pe aceste artere există tronsoane pe care circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Drumuri naționale pe care se circulă în astfel de condiții sunt anunțate și în județele Constanța, Călărași și Mehedinți, însă fără a fi anunțate blocaje sau probleme deosebite.

În acest moment, 4 judeţe din sudul ţării se află sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol: Constanţa, Călăraşi, Mehedinţi şi Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 3