PRAHOVA: TRAGEDIE ÎN FAMILIA UNUI TÂNĂR GĂSIT SPÂNZURAT ÎNTR-O PĂDURE DIN GERMANIA

0
1418

După ce și-a terminat de ridicat cu propriile mâini casa din Ciorani, județul Prahova, Lucian Mușat, în vârstă de 28 de ani, s-a hotărât vara trecută să plece la muncă în Germania pentru a mai agonisi niște bani. Priceperea sa în domeniul construcțiilor l-a ajutat să-și găsească fără probleme o slujbă în Germania și, după cum spun rudele lui, pe 8 decembrie anul trecut și-a sunat familia pentru a anunța că are de gând să vină în cel mai scurt timp pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă în România.

Aceea a fost ultima dată când rudele au reușit să discute cu tânărul care, ulterior, nu a mai dat niciun semn de viață. După câteva zile, în care a încercat să-i contacteze pe ceilalți membri ai grupului cu care Lucian plecase la lucru, fratele acestuia a anunțat Poliția Prahova, declarându-l dispărut, iar oamenii legii au transmis mai departe poliției germane informații despre caz și semnalmentele bărbatului de 28 de ani. După multe zile de căutări, Lucian Mușat a fost descoperit spânzurat într-o pădure de la marginea orașului Gifhorn.

Familia celui decedat a reușit să stea de vorbă cu unii dintre colegii lui, care între timp s-au întors cu toții în țară, iar aceștia au spus că tânărul s-ar fi apucat de droguri și că asta i-ar fi adus sfârșitul. Rudele refuză să creadă varianta lor și sunt convinse că Lucian a fost ucis de ceilalți pentru a i se lua banii strânși, mai ales că bărbatul care era coleg de cameră cu victima s-a întors în România aducând și bagajul tânărului, fără a-l preda însă familiei. Familia lui Lucian Mușat urmează să repatrieze trupul tânărului și să-l înmormânteze, dar afirmă că nu va fi precupeți niciun efort pentru a demonstra că acesta ar fi fost ucis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =