BOGDAN DINU VREA SĂ ANTRENEZE! PUGILISTUL ÎȘI VA AMENAJA PROPRIA SALĂ DE BOX

de Leonard Bunilă

0
1372
  • Noua sală va fi amenajată în incinta stadionului Gloria

2016 a fost un an bun pentru pugilistul buzoian Bogdan Dinu. Pe lângă succesele obținute în ring, Dinu este bucuros și că a revenit acasă, alături de cei dragi, colaborarea cu clubul Interbox, din Canada, continuând de la distanță. Obiectivul propus de pugilistul buzoian pentru anul viitor este să lupte pentru titlul mondial. Totodată, el dorește să devină antrenor de box la nivel de juniori. În acest sens, Primăria i-a oferit spre închiriere o încăpere în incinta stadionului Gloria.

Pugilistul de categorie grea Bogdan Dinu încheie anul 2016 mulțumit de realizările sale. A obținut două victorii din tot atâtea meciuri. După cei doi ani și jumătate petrecuți în Canada, Bogdan Dinu a ales să revină la Buzău, deși continuă colaborarea cu clubul Interbox din Quebec. În Buzău, el și-a reluat munca în Poliție.

Va avea propria sală de box

Pentru a se menține în formă, Bogdan Dinu se antrenează aproape zilnic în sala de antrenamente a Clubului Sportiv Municipal Buzău. Nu pentru mult timp însă, pentru că pugilistul intenționează în curând să se antreneze în propria sală. Asta pentru că, săptămâna trecută, în ședința Consiliului Local Buzău, s-a aprobat oferirea spre închiriere a unei săli din incinta stadionului Gloria. Aici, începând de luna viitoare, pugilistul va amenaja o sală de antrenament cu toate dotările necesare. Pe viitor, în noua sală, Dinu intenționează să pregătească următoarea generaţie de pugiliști. „Încă reușesc să fac antrenamentele la Clubul Sportiv Municipal, acolo unde am început să fac acest sport, însă eu sper ca pe viitor să am propria mea sală unde mă voi putea antrena necondiționat și unde voi putea antrena și pe alții”, ne-a mărturisit pugilistul Bogdan Dinu.

Potrivit proiectului aprobat în Consiliul Local, spațiul oferit spre închiriere de Primăria Buzău sportivului Bogdan Dinu are o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Chiria lunară va fi de 729 de lei. Pugilistul intenționează să utileze acest spațiu cu tot ceea ce este nevoie pentru ca viitorii săi elevi să se antreneze în cele mai bune condiții. Bogdan Dinu spune că Buzăul are un potențial foarte mare în ceea ce priveșlte descoperirea de noi talente în box. „Încă sunt sportivi care vin în sălile de box, dar nu cred că putem avea și mai mulți, pentru că dacă se face o selecție bună, vom putea face și performanță”, a precizat Bogdan Dinu.

Vrea un adversar pe măsură

Bogdan Dinu anunță că următorul său meci va avea loc cel târziu în luna martie, anul viitor, iar adversarul va fi, cu siguranță, unul pe măsură. Bogdan Dinu, în vârstă de 30 de ani, este un pugilist de categorie grea care are în palmares nu mai puțin de 16 victorii, dintre care 12 prin knock-out. Este legitimat la clubul Interbox, din Canada, club la care au mai evoluat, printre alții, campionii mondiali Leonard Doroftei și Lucian Bute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

68 + = 78