CUM SCAPI DE O SENZAŢIE DE GREAŢĂ SAU VOMĂ

0
2760

Senzația de greață este o stare de disconfort, deseori însoțită de vărsături. Aceasta trebuie să fie tratată încă de la primele simptome. Dacă senzația de vomă este însoțită de febră, mergeți de urgență să vă vadă un medic. Însă, dacă aceste neplăceri sunt cauzate de o indigestie obișnuită sau de sarcină, există soluții la îndemână care te vor ajuta să ameliorezi aceste stări. Iată cum scapi de o senzație de vomă!

Cum scapi de o senzație de vomă: fă-ți infuzie de afin, mănâncă lămâi și ardei iuți

 

Pentru a scăpa de o senzație de vomă (atunci când e vorba de greață asociată cu anxietate), este recomandat să-ți faci o infuzie de mușețel. Are efecte calmante și proprietăți digestive. Pentru ameliorarea grețurilor se mai poate bea ceai de afin, mentă și busuioc.

De asemenea, dacă te întrebi cum să scapi de o senzație de vomă, un fruct la îndemâna ta te poate ajuta în acest sens: Consumă felii proaspete de lămâie, dar adaugă-le și în ceai.

Și ardeiul iute te ajută să scapi de o senzație de vomă. Cercetătorii au descoperit că ardeii iuți pot fi utili în combaterea senzației de greață. Aceștia conțin un compus numit capsaicina, care blochează percepția de durere. Aceeași substanță stimulează neurotrasmițătorul P, care acționează asupra creierului similar cu medicamentele antivomitive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 78