VOTUL POLITICIENILOR

0
1600

Candidatii, liderii partidelor politice din judetul Buzău, parlamentarii si sefii administratiei au venit in mare parte la urne de dimineata. Toti au votat la sectia de care apartin, fie singuri, fie insotiti de membrii familiei. 

Cei mai grăbiți politicieni buzoieni la vot au fost social-democratii. Sebastian Radu, candidat PSD  la Camera Deputaților si Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, au votat la ora 7:30, alături de soțiile lor”. Tot de dimineață, a votat și liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, candidat PSD la Camera Deputaților..

Matinali au fost si reprezentantii Partidului Romania Unita, Ionut Ilie, candidat pentru un loc în Camera Deputatilor, și Cornel Radu, candidat PRU pentru Senat. Candidații Uniunii Salvați Romania din Buzau au votat și ei la primele ore ale dimineții. La ora 10.00 a votat si Ion Caton Mateeșescu, candidat la Camera Deputatilor pe listele Partidului Mișcarea Populara, filiala Buzau.

Dupa ora 10.00 s-au prezentat la urne si presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, Lucian Romaşcanu, candidat PSD pentru Senat şi viceprimarul Buzăului, Andre Neder. Liderul PNL Buzău, Cristinel Romanescu, candidat la Camera Deputatilor, a fost insotit la vot de către soție și cele două fiice. La orele pranzului, a mers la vot și prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu, primul pe lista PNL Buzău pentru Senat.

In judetul Buzau s-au inscris in scrutinul electoral de astazi aproape 150 de candidati.

Autor:Leonard Bunila, Tatiana Botita, Diana Olteanu, Georgiana Tudor 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =