BREAKING NEWSS-INCIDENTE LA ALEGERI: ÎN TELEORMAN, UN ȘEF DE SECȚIE DE VOTARE BĂUT; ÎN OLT, ALT PREȘEDINTE TRIMIS ACASĂ PENTRU PROPAGANDĂ

0
1933
În județele fruntaște în ce privește prezența la vot, s-au înregistrat până la această oră și unele dintre cele mai grave incidente din ziua alegerilor parlamentare. Șeful secției de votare nr. 96 din comuna Beciu, judetul Teleorman a fost reclamat de unii membri ai Biroului Electoral de Circumscripție că s-ar fi prezentat la post în stare de ebrietate. La fața locului, un echipaj de poliție i-a solicitat acestuia să accepte testarea cu aparatul Drager, însă a refuzat. În urma incidentului, BEJ Teleorman urmează să ceară Autorității Electorale Permanente înlocuirea președintelui.
În Olt,un alt președinte de secție care făcea propagandă electorală pe pagina personală de Facebook în favoarea unui partid a fost dat afară și amendat cu 4500 de lei.
La Sibiu, doi membri ai unor birouri electorale care nu-și aveau domiciliile pe raza localităților unde funcționau aceste secții au votat „la locul de muncă”, fără a avea acest drept, s-au ales cu dosare penale, iar la Constanța s-a constatat că o urnă amplasată într-o secție de votare nu fusese sigilată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =