HOROSCOP 2-8 DECEMBRIE 2016

0
4678

Berbec-problemelor pe care le-aţi traversat până acum din zona carierei cred că le vine răspuns si rezolvare . Ele pot veni din schimbarea şi iniţiativa pe care voi o puteţi lansa,eventual la îndemnul prietenilor, prin modificările tiparelor de gândire ce v-au blocat până acum,printr-o relaţie frumoasă cu partenerul de cuplu.

Taur-chiar dacă nu veţi fi bine clarificaţi încotro mergeţi într-unul din sectoarele de viaţă importante,veţi avea ocazia să faceţi paşi mari încât să reuşiţi în ianuarie să găsiţi răspunsul. Sunteţi ambiţioşi şi dispuşi să împingeţi puţin riscurile dincolo de limitele cu care v-aţi obişnuit,dar e de bun augur asta.

Gemeni-este foarte important faptul că rezultatele şi această perioadă ce urmează este de fapt un răspuns al demersurilor ce le-aţi făcut de o vreme încoace,mai exact din vară.Dacă se întâmplă ca ceva să nu meargă ,n-ar fi rău dacă v-aţi analiza întâi pe voi că acolo e hiba.

Rac-cred că va trebui să porniţi înainte de toate o curăţenie în detaliu şi o ordine aproape perfectă în mediul vostru înconjurător.Odată cu asta ridicaţi energia pozitivă la cote înalte,pentru că vi se purifică atât casa cât şi spiritul. Puneţi sănătatea în prim plan şi gestionaţi-vă bine puterile atunci când acceptaţi responsabilităţi în plus .

Leu-aţi strâns în continuare griji,poate obligaţii ,poate prea multe promisiuni şi de o parte şi de altă neonorate, iar toate astea vă fac puţin cam nervoşi. Calea de ieşire din tensiune este aceea de a vă stabili cu claritate priorităţile şi a abandona proiectele care nu sunt în concordanţă cu necesităţile voastre.

Fecioara– dezacordurile şi tensiunile din familie merg uşor-uşor spre echilibru,îmbunătăţire şi reconciliere. Pentru problemele cu partenerul ar trebui să cereţi sfatul unui părinte sau ,dacă vi l-a dat şi n-aţi vrut să ascultaţi,ar fi bine ca măcar de aici înainte să plecaţi urechea .

Balanţă-cei singuri poate că sunt mai norocoşi de data asta; nu de alta dar perioada care se apropie o să le aducă în cale persoane interesante şi prieteni cu care să-şi petreacă timpul liber. Cei aflaţi deja în cuplu nu ar trebui să dea voie supărărilor să se instaleze pe timp îndelungat pentru că aceste lupte interne pot dauna sănătăţii .

Scorpion-sectorul sentimental continuă să fie ceţos şi incert,iar voi schimbători şi nedecisi.Există însă un loc în care vă simţiţi echilibraţi şi în siguranţă ,iar acela este acasă. La serviciu starea e electrizantă între colegi şi doar o bună comunicare calmează tensiunile.

Săgetător– se apropie vremea bilanţului atitudinii şi acţiunii din ultima vreme.În acelaşi timp,se pot stabili trasee pentru drumurile următoare. Dar pentru că viaţă nu curge mereu aşa cum ne dorim,o parte din deciziile pentru viitor nu pot fi luate definitiv acum.

Capricorn– a fost o toamna dificilă,ba chiar un an întreg greu. Vă simţiţi obosiţi la propriu, copleşiţi emoţional,pesimişti probabil şi nerăbdători să se transforme odată lucrurile şi în viaţă voastră în bine.Bilanţul cu bune şi rele oricum trebuie făcut,fără să vă axaţi doar pe partea negativă a lucrurilor.

Vărsător– trebuie să fiţi sinceri voi cu voi înşivă iar subiectele legate de familie ar trebui să rămână între 4 pereţi deoarece,cu cât le află mai mulţi ,cu atât le oferiţi ocazia să fie duplicitari.Trădarea unora v-ar putea afecta atât de tare încât să riscaţi să picaţi în stări de apatie.

Peşti-e foarte important să vă menţineţi starea de spirit optimistă şi să gândiţi pozitiv dacă doriţi să fiţi în formă fizică bună pe viitor.Ştiţi bine că aţi avut probleme de sănătate şi multe dintre ele s-au declanşat pe fondul unui stres şi a unei tensiuni mari interioare.

Horoscop realizat de Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 32 = 39