ÎNJUNGHIAT ȘI LĂSAT SĂ MOARĂ

0
1176
Imagine cu caracter ilustrativ

Crima intr-un cartier periferic al orasului Constanta. Un barbat a fost gasit mort intr-o balta de sange sambată dimineata. Politistii sositi imediat la fata locului au constatat ca victima fusese injunghiata si lasata sa moara. Suspectul principal a fost prins la scurt timp. Este chiar proprietarul locuintei insalubre in care a avut loc teribila crima. Barbatul a fi retinut si risca ani grei de inchisoare.

Primii care au ajuns la locul tragediei au fost medicii de la ambulanţă. Trupul neinsufletit al barbatului zacea intr o balta de sange, intr-un sant la cativa metri distanta de o locuinta insalubra si saracacioasa.

La locul faptei a fost chemaţi şi poliţiştii care au cercetat in amanunt locuinta improvizata si zona in care aceasta se afla. La scurt timp si-a facut aparitia si proprietarul pe care oamenii legii il suspecteaza ca si-ar fi omorat colegul de pahar, asa ca l-au retinut imediat si l-au dus la audieri.

Din câte se pare, trupul neînsufleţit a fost găsit într-o râpă, lângă locuinta improvizata, dar crima ar fi avut loc in interior, pentru ca si acolo au fost gasite mai multe pete de sange. Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru necropsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =