HOROSCOP 25 NOIEMBRIE-1DECEMBRIE 2016

0
4192

Autor: SKAT

BERBEC-sunteţi grăbiţi să vă fixaţi obiective,să emiteţi teorii sau chiar să vă aruncaţi într-o aventură. Sfătuiesc la prudenţă ,la conştientizarea lucrurilor şi situaţiilor pe care le traversaţi căci orice hotărâre luată sub impulsul momentului aduce probleme pe viitor.

TAUR-să aveţi atenţie mărită la cum gestionaţi banii altora,la cum vă valorificati veniturile venite dinspre soţ sau din moşteniri, să vă achitaţi taxele şi impozitele scadente şi în niciun caz să nu faceţi acum credite.

GEMENI-schimbările de carieră sau de statut social care au avut loc de câteva luni bune în viaţa voastră,nu s-au dovedit a fi până acum netede. Noile propuneri de asociere nu sunt de bun augur deocamdată,ci poate că ar fi bine să mergeţi înainte tot cu vechii asociaţi sau chiar să vă implicaţi partenerul de cuplu.

RAC-noi regimuri de dietă, rutine sănătoase, precum şi programe de lucru satisfăcătoare pot fi iniţiate cu succes. Iar dacă sunt probleme de sănătate,ele nu trebuie neglijate. Este un moment de a avea grijă de afaceri, de manipulare, de detalii, precum şi de creşterea eficienţei prin reorganizare.

LEU-vă puteţi pune în valoare talentele şi originalitate ,le puteţi pune în practică pentru că ele au şansă de a vă echilibra partea financiară atât de problematică în ultima vreme. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă ar putea află informaţii utile de la prieteni ori de la fraţi.

FECIOARĂ-domiciliul şi familia pot fi un focar important. La nivel personal de dezvoltare, acesta este un timp pentru a vă întreba “Ce anume vă face să simţiţi siguranţă şi echilibru”? Se pare că-I săptămâna bună pentru a explora şi a dezvolta acel sentiment de securitate interioară de care aveţi atâta nevoie.

BALANȚĂ-vin zile favorabile pentru a învaţă ceva nou, în care vă puteţi simţi în largul vostru în orice situaţie socială veţi avea, cu condiţia obligatorie să aveţi grijă la detaliile vieţii de zi cu zi, precum şi la orice informaţie primiţi şi o transmiteţi mai departe.

SCORPION-puteţi descoperi metode de a creşte veniturile ,dar ele să fie oneste şi să nu atingă negativ pe alţii. Iar dacă nu veţi fi egoişti în căutările voastre,dacă nu vă veţi gândi doar la propriile necesităţi,ci şi la confortul întregii familii,cu siguranţă vor veni recompensele.

SĂGETĂTOR– aveţi la dispoziţie timp pentru a vă reinventa la nivel personal, preocupându-vă de un nou look,un nou fel de exprimare şi prezentare în lume. Vă simţiţi energici şi entuziaşti,iar această stare vă sfătuiesc să o îndreptăţi spre impresia pe care o faceţi altora, să vă concentraţi pe schimbarea obiceiurilor personale .

CAPRICORN-o perioadă de reexaminare, permiţându-vă să vă reîncărcaţi bateriile şi puterile,căci veţi fi cam fără vlagă. Oricât doriţi să porniţi ceva nou,să schimbaţi ceva care vă nemulţumeşte,universul nu vă dă voie pentru că mai aveţi lucruri neterminate în urmă.

VĂRSĂTOR-curajul şi puterea de a face faţă competiţiilor,energii cu care vă ajută Marte în semnul vostru,vor fi canalizate spre zona contactelor sociale ori spre un tel pe care vi-l stabiliţi acum. Simţiţi nevoia de securitate socială şi consideraţi că o veţi găsi în contextul alipirii la grupuri.

PEȘTI-preocupările voastre or să fie îndreptate spre zona carierei şi a poziţiei sociale şi poate că este un moment bun dezvoltării planurilor, stabilirii de obiective. Stăpânirea de sine,organizarea şi ambiţia, aplicate responsabil,sunt cheile succesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 69 = 74