DIN CAUZA CEȚII

0
1210

Ceata si poleiul au dat mari batai de cap soferilor astazi in judetul Buzau. Dimineata, pe Drumul European 85, la iesirea din localitatea Poșta Câlnău, soferul unei autoutilitare in varsta de 26 ani a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit in plin o alta autoutilitara. În urma impactului, şoferul vinovat de accident a fost ranit usor.

Ceata si poleiul au creat mari probleme astazi soferilor care au tranzitat judetul Buzau. Soferul unei autoutilitare in varsta de 26 ani, care venea dinspre Rm-Sarat spre Buzau, pe Drumul European 85, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit o alta autoutilitara care circula regulamentar. Accidentul s-a produs in jurul orei 10.00, chiar la iesire din localitatea Poșta Câlnău. In urma impactului, soferul autoturismului care a produs accidentul a fost ranit usor, iar masina acestuia a fost distrusa in mare parte.

Cealaltă autoutilitara care venea de la Ploiesti si se indrepta catre Mărășesti a fost putin avariata. Soferul in varsta de 58 ani si 3 muncitori care il insoteau au fost preluațI ulterior de alt autoturism pentru a ajunge la destinație. În urma accidentului, traficul pe şoseaua europeană nu a fost afectat. Politistii efectuaza in continuare cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =