PARC DE AVENTURĂ

0
1637

Stațiunea buzoiană Sărata Monteoru are de astazi un nou punct de atractie: un parc de aventură. Noul obiectiv de agrement are nu mai puțin de șase trasee, cu diferite grade de dificultate, și este unul dintre cele mai mari din țară. Amenajarea parcului a costat aproape 400 de mii de lei, bani alocați de Consiliul Județean Buzău și Primăria comunei Merei.

Stațiunea Sărata Monteoru dispune, din această săptămână, de un parc de aventură. Obiectivul de agrement a fost inaugurat astazi in prezenta autoritatilor locale. Parcul de aventura, administrat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Monteoru, are șase trasee, cu grade de dificultate diferite, cocepute atât pentru copii, cât și pentru adulți. Doi animatori vor fi permanent la dispoziția turiștilor pentru a le oferi indicații.

Tarifele pentru accesul în noul parc de aventură din statiunea Sărata Monteoru sunt cele mai mici din țară. Preţul pentru două ore de distracţie este de 20 de lei, pentru copii, şi 35 de lei, pentru adulţi.  Valoarea investiţiei este de 385.000 de lei, contribuția cea mai mare având-o Consiliul Județean Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 53