ACCIDENT SPECTACULOS

0
1633

Accident spectaculos astazi dimineață, pe Drumul European 85, în apropierea municipiului Buzău. La un viraj spre stânga, peste axul drumului, un autoturism marca Hyundai s-a răsturnat pe capotă după ce a fost lovit în lateral de un autoturism care circula regulamentar. În urma evenimentului rutier, a fost rănită o femeie de 54 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.

Accidentul rutier s-a produs la 5 kilometri distanță de municipiul Buzău, dinspre Ploiești. În eveniment au fost implicate două autoturisme, un autoturism Hyundai, condus de un buzoian, și un Renault Megane, în care se aflau doi bucureșteni, șoferul și o prietenă de familie. Impactul s-a produs din cauza neatenției șoferului din Buzău, care a virat peste axul drumului fără să se asigure suficient. El și-a recunsocut vina în fața polițiștilor. Șoferul din București mărturisește că nu avea viteză foarte mare, însă nu a mai putut evita impactul, deși a frânat cât a putut de repede.

În urma impactului dintre cele două mașini, o femeie de 54 de ani, din București, pasageră în autoturismul Renault, a fost rănită la față de airbag. A ajuns la spital cu multiple leziuni ușoare, conștientă și în stare stabilă. Victima accidentului va rămâne însă internată cateva zile, pentru investigații mai ample. Șoferii au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 61 = 62