LEGEA SALARIZĂRII UNITARE PENTRU BUGETARI VA FI LANSATĂ DE GUVERNANȚI

0
1996

Autor: Newss.ro

   Anunțul a fost făcut recent de către ministrul  Muncii, Dragoș Pîslaru. Acesta a declarat că Guvernul va  lansa legea salarizării unitare pentru bugetari în maxim două săptămâni. Pîslaru a precizat în cadrul unui post de televiziune că ,,La începutul lunii decembrie o vom depune și va fi validată de următorul Parlament (…) Salariul mediu brut în România va ajunge, în 2021, la 4000 de lei. 29% este creșterea în sistemul bugetar”.

     El a adăugat că la această lege se lucrează încă din vara acestui an. Ministrul Muncii a mai explicat că, de cea mai mare creștere salarială, vor avea parte bugetarii cu salarii mici. În ceea ce-i privește pe bugetarii cu funcții de management, aceștia  vor obține cele mai mici creșteri.

    Nici pensionarii nu vor fi uitați. Cel puțin asta a mai declarat Dragoș Pîslaru la postul de televiziune. Demnitarul a menționat că ,,Pensiile vor crește de la 1 ianuarie cu 5%, conform indexării anuale”. Totodată, Pîslaru a dat asigurări că, în urma discuțiilor care au avut loc între Casa de Pensii și Ministerul de Finanțe, pentru anul viitor nu vor fi probleme în acordarea pensiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =