DOI BUZOIENI ȘI DOUĂ FEMEI DIN VRANCEA PRINTRE VICTIMELE TERIBILULUI ACCIDENT DIN JUDEȚUL ILFOV

0
2274

Autor: Newss.ro

   UPDATE: Date noi privind victimele accidentului de sâmbătă dimineață. Deși inițial s-a menționat că printre cele 3 victime decedate se aflau două femei din Vrancea și șoferul vinovat de tragedie, recent au apărut informații potrivit cărora, una dintre persoanele care a murit în accident este din județul Buzău. Este vorba despre o tânără de 30 de ani din Berca, ce lucra în Bucureşti la o firmă de curierat. În momentul tragediei, ea se afla în microbuzul de pasageri lovit de o autoutilitară. Tânăra era în mașină cu sora ei cu patru ani mai mare, rănită și ea în accidentul de sâmbătă. Printre răniții ușor s-a aflat și un medic rezident care lucrează la Spitalul Județean Buzău. Acesta se afla în microbuzul care mergea dinspre direcția București – Buzău.

   ȘTIREA INIȚIALĂ: Tragedia de sâmbătă dimineață, din apropierea localității Șindrilița, în județul Ilfov care a curmat viețile a trei persoane și a rănit alte 15, s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, ceaţă densă și a unei depășiri neregulamentare. Conform anchetatorilor vinovat de tragedie se face șoferul dubiței, un tânăr de 27 de ani, care gonea cu 120 de kilometri pe oră, în loc de 50, cât trebuia să aibă pe o şosea cu ceaţă. Acesta a pătruns pe sensul opus de circulaţie producându-se astfel un impact frontal cu microbuzul care mergea dinspre Bucureşti spre Buzău.

   Trei persoane au murit pe loc: șoferul dubiței și două femei din Vrancea pasagerele microbuzului de călători implicat în tragedie. Printre răniți s-au aflat și doi frați din județul Buzău – unul din Lopătari, iar celălalt din Poșta Câlnău care lucrează la o firmă de constucții în București. Buzoianul de 31 de ani a suferit traumatisme severe în zona capului, fiind operat de urgență la Spitalul Floreasca din capitală. Cel de-al doilea buzoian, un tânăr de 18 ani aflat internat la Spitalul Elias din București a fost rănit mai ușor.

   Imediat după accident autoritățile au instituit planul roșu de intervenție. Conform reprezentantului ISU București-Ilfov, 15 ambulanțe au intervenit la acest accident iar cele 15 persoane rănite au fost transportate către Spitalul Floreasca, Spitalul Pantelimon, Spitalul Elias și Spitalul Sf. Ioan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 11