SUNT VINOVAȚI, DAR NU TREBUIE SANCȚIONAȚI

0
1731

Autor: Tatiana Botiță

     Sancțiuni date de ochii lumii date de Consiliul Județean în scandalul luării în plasament de urgență a 67 de copii cu nevoi special. Cei nouă angajați ai Direcției de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, în frunte cu actualul director interimar Ștefan David au primit ca pedeapsa doar un avertisment.  

     Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Buzau, alte măsuri ar putea fi însă luate după finalizarea anchetei Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Până la  organizarea unui concurs, la începutul anului viitor, functia de director general al Direcției pentru Protecția Copilului Buzău va fi ocupată interimar de directorul adjunct al instituției, Ștefan David.

    Fostul director general al Direcției pentru Protecția Copilului Buzău, Adrian Vintilescu, cel care și-a dat demisia din funcție, se află în prezent în concediu medical. Potrivit reprezențantilor Consiliului Județean Buzău, el se poate întoarce pe un post de execuție sau nu în funcție de decizia sa. Părinții celor 67 de copii cu deficiente au fost, de curând,  repuși în drepturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 74 = 78