VAL DE ACCIDENTE ÎN BUZĂU. DOUĂ PERSOANE AU FOST RĂNITE

0
2240

Autor: Newss.ro

      Primul a avut loc vineri dimineață, pe DJ 203 K, în comuna buzioiană Vadu Paşii. O femeie de 59 de ani a fost rănită grav și transportată la Spitalul Județean Buzău. Aceasta în timp ce se deplasa pe bicicletă a fost izbită violent de către un autovehicul condus de un  bărbat de 49 de ani, din localitate. Femeia s-a ales cu răni la cap şi fracturi ale membrelor. Bărbatul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

    Al doilea eveniment rutier s-a produs tot vineri dimineață, la intersecția dintre străzile Alexandru Marghiloman și Gârlași, din municipiul Buzău. O femeie de 35 de ani în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni a fost lovită de o mașină condusă de un buzoian de 30 de ani. Șoferul, în timp ce se deplasa din direcția Șoseaua Brăilei către Bazar, nu a văzut-o pe femeia care tocmai se angajase în traversarea drumului pe zebră. A izbit-o în plin.

     Victima a suferit leziuni în zona capului și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Buzău. Aici medicii au decis ca femeia să fie transferată de urgență la Spitalul Bagdasar din București. În cauză, pe numele buzoianului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =