LOC BLESTEMAT! ÎNCĂ O PERSOANĂ LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI DIN POȘTA CÂLNĂU, ACEEAȘI CARE A ADUS MOARTEA UNEI TINERE DE 17 ANI

0
1660

Autor: Daniel Țigleanu

     Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, în localitatea buzoiană Poșta Câlnău, în zona intersecției  dintre DN2E85 cu DJ 220, din fața Primăriei din Poșta Câlnău. Vinovat este un șofer din Buzău care nu l-a observat la timp pe tânărul care traversa reglamentar drumul. ,,Un tânăr de 22 de ani din Cochirleanca a fost acroșat în timp ce traversa trecerea de pietoni de către mașina condusă de un buzoian în vârstă de 27 de ani. În urma impactului pietonul a fost rănit ușor” a declarat pentru newss.ro purtătorul de cuvânt IPJ Buzău, agent șef adjunct Mihail Drăghiciu. Tânărul rănit a fost preluat de o ambulață și transportat la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri.

  Locul în care s-a produs accidentul de miercuri după-amiază este același în care, în data de  21 octombrie 2016, o adolescentă de 17 ani se angajase în traversarea şoselei pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită în plin de un autoturism condus de un sucevean de 62 de ani. Impactul a fost extrem de puternic tânăra fiind transportată în comă la Spitalul Județean Buzău, iar mai apoi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. După aproape o săptămână de la producerea accidentului, în data de joi 27 octombrie, Andreea Jivan, elevă în clasa X-a la Liceul Tehnologic Meserii și Servicii din Buzău s-a stins din viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 34 = 41