NICOLAE STANCIU, ÎN ECHIPA IDEALĂ DIN EUROPA LEAGUE

0
1871

Seara de vis pentru mijlocașul român Nicolae Stanciu, autor a două goluri pentru Anderlecht în Europa League. Internationalul nostru a fost nominalizat de site-ul UEFA în echipa ideală a etapei a patra din a doua competiție europeană intercluburi.

Stanciu a marcat primele sale goluri pentru Anderlecht, la Bruxelles, în meciul câștigat cu scorul de 6-1 în fața formației germane FSV Mainz, în Grupa C a competiției.Stanciu a înscris în minutele 9 și 41, ambele după pase venite de la compatriotul său Alex Chipciu. La primul gol, internaționalul român l-a surprins pe portarul Loessl cu un șut la colțul scurt, de pe partea dreaptă. La a doua reușită, Stanciu a marcat cu un șut din marginea careului.

Echipa ideală a etapei îi cuprinde pe următorii: Faehrmann (Schalke 04) — Curuksu (Osmanlispor), F. Sadîgov (FK Qarabag), van Dijk (Southampton) — Taison (Șahtior Donețk), N. Stanciu (Anderlecht), Giuliano (Zenit), Hwang (FC Red Bull Salzburg) — Sow (Fenerbahce), Aduriz (Athletic Bilbao), Dzeko (AS Roma).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =