ADRIAN PORUMBOIU, URMĂRIT PENAL PENTRU TRANZACȚII ILEGALE CU TERENURI

0
1213

Omul de afaceri Adrian Porumboiu este urmarit penal de procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași.

Anchetatorii au comunicat joi oficial că au dispus începerea urmăririi penale față de investitorul vasluian Adrian Porumboiu, acuzat de instigare la abuz în serviciu, într-un amplu dosar privind ilegalități cu terenuri.”Față de Porumboiu Adrian s-a dispus efectuarea urmăririi penale în legătură cu suspiciunea comiterii infracțiunii de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”, se arată într-un comunicat al DNA, citat de Agerpres. Surse judiciare susțin că omul de afaceri este acuzat de faptul că ar fi persoana prin intermediul căreia afaceristul Gheorghe Nețoiu ar fi dobândit în mod ilegal o serie de terenuri în județul Vaslui.

„Calitatea pe care o prezentați, aceea de suspect, nu-mi creează absolut nici cea mai mică emoție de vreme ce nu am nicio legătură cu faptele pentru care se efectuează cercetări. Suspiciunea că aș fi comis infracțiunea de instigare la abuz în serviciu nu poate fi sub nicio formă susținută de vreme ce nu s-a produs. În niciun moment al activității mele nu am instigat pe nimeni la abuz în serviciu. Regret că sunt subestimat și cineva ar putea crede că eu aș fi fost ‘argatul’ sau instigatorul în favoarea lui Nețoiu. Calitatea de suspect nu înseamnă nimic, atâta timp cât suntem o țară de suspecți”, a declarat, pentru AGERPRES, Adrian Porumboiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 73 = 79