AVANPREMIERE DE TOP DIN NOIEMBRIE 2016, LA CINEMA 3D DACIA BUZĂU

0
1640

Autor: Silvia Bunică

     Pe 2 și 3 noiembrie 2016, Cinema 3D Dacia Buzău va prezintă două avanpremiere de top. Astfel, cei mici vor putea viziona marți și miercuri de la ora 12:00 animația Trolii. Popularele jucării-troli inventate de tâmplarul scandinav Thomas Dam au prins viață pe marele ecran și ne invită în lumea lor extraordinară, căci totul le stă în putere micuților de doar cinci centimetri înălțime. Avem ocazia să aflăm cum și-au obținut trolii părul atât de colorat, asta printre cântece și o mulțime de efecte speciale.

     Tot în avanpremieră, de data aceasta joi, 03 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Dr.Strange sosește pe marile ecrane, aducând acțiunea, aventura și fantasticul în prim-plan. Când strălucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange își pierde abilitatea de a opera în urma unui accident, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providențială cu Cel Străvechi, un înțelept vrăjitor retras în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei.

        Numai că Cel străvechi, deranjat de egoismul lui Strange, se va lăsa cu greu convins să-l transforme în învățăcelul său. Va reuși doctorul să devină Vrăjitorul Suprem, gata să apere Pământul de forțele magice din Univers? Aflați doar sosind la Cinematograful Dacia 3 D Buzău, la avanpremieră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here