ACCIDENT ÎN SATUL LIMPEZIȘ, COMUNA MOVILA BANULUI, JUDEȚUL BUZĂU SOLDAT CU DOUĂ VICTIME

0
8277

Autor: Newss.ro

     UPDATE 2: ,,Șoferul de 34 de ani, din localitatea Florica, județul Buzău, în timp ce se deplasa pe DN2 E 85 din direcția Buzău către București, la aproape 200 de metri de la intrarea în satul Limpeziș a acroșat atelajul  condus de un bărbat din localitatea Limpeziș, în vârstă de 62 de ani, în momentul în care acesta ieșea de pe un drum secundar. Atât șoferul cât și căruțașul au fost răniți și transportați la spital” a declarat pentru newss.ro agent șef adjunct Mihail Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Se pare că în urma impactului localnicul își pierduse cunoștința, ca ulterior să-și revină. Pentru moment nu se cunoaște starea exactă a răniților și nici dacă atelajul era sau nu semnalizat corespunzător.

     UPDATE 1: Taficul în dreptul satului Limpeziș unde a avut loc accidentul a fost reluat, însă se circulă ușor îngreunat. Șoferii care tranzitează zonă sunt sfătuiți să fie prudenți.

    ȘTIREA INIȚIALĂ:  Accidentul s-a produs în jurul orei 19:30 pe DN2(E85) Buzău-Urziceni, în satul Limpeziș, comuna Movila Banului, județul Buzău. Din primele date oferite de IPJ Buzău, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un atelaj. Se pare că cel care s-ar face vinovat de accident este căruțașul care i-ar fi tăiat calea șoferului care circula regulamentar. În urma impactului, atât șoferul cât și căruțașul au fost răniți. Traficul în zonă a fost intrerupt. Șoferii sunt sfătuiți să fie înțelegători față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 13