PREMIERĂ DUPĂ 26 DE ANI, ÎN PSD BUZĂU LA ALEGERILE PARLAMENTARELE DIN IARNĂ

0
1737

Autor: Newss.ro

   PSD Buzău va face publică vineri, 14 octombrie, lista finală cu candidații la alegerile parlamentare din această iarnă. Potrivit liderului organizației județene, deputatul Marcel Ciolacu pe această listă se vor găsi nume noi, în afară de al lui. Toți candidații pentru alegerile parlamentare  vor fi din Buzău. ,,Va fi prima oară după 26 de ani când lista pentru parlamentare va avea numai buzoieni, pentru prima oară în 26 de ani când PSD va propune femei și tineri în Parlamentul României” a declarat Marcel Ciolacu.

      Totul a fost hotărât în weekend în cadrul Conferinţei Judeţene a TSD Buzău, când Ionela Dobrică a fost desemnată președintele organizației județene a TSD Buzău, iar Daniel Lambru liderul tinerilor social-democraților pe municipiu. În cadrul conferinței, Marcel Ciolacu s-a arătat ferm în a nu a accepta pe listele PSD Buzău, oameni de afaceri. „Am hotărît ca, cel puţin în acestă perioadă, să nu accept sub nici o formă, oameni de afaceri pe listele partidului. Nu au ce căuta, oameni care au afaceri cu Consiliul Judeţean pe listele C.J, ale Consiliului municipal  şi nici Parlamentul României”, a menționat liderul PSD Buzău.

     Vineri, 14 octombrie la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău va avea loc Comitetul Executiv Județean al social-democraților unde sunt așteptați să sosească aproximativ 200 de delegați din tot județul. În cadrul acestei întruniri se va dezbate și finaliza lista cu candidaturile la Camera Deputaților și Senat pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 48