NOI TE-AM CREAT, NOI TE SUPRIMĂM! ESTE MESAJUL RECEPȚIONAT JOI DE PRIMARUL BUZĂULUI, CONSTANTIN TOMA DIN PARTEA PSD

0
5590

Autor: Newss.ro

     Deși se baza sută la sută pe sprijinul PSD în războiul său personal cu Compania de Apă Buzău, Constantin Toma a primit joi, o lovitura teribilă din partea partidului, în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,,Buzău 2008”. Asociatia a respins toate propunerile lui Constantin Toma, deși 33 din cei 35 membri sunt reprezentanți ai PSD. Vizibil iritat de votul de blam primit din partea partidului primarul Buzăului a avut dese reacții violente în timpul ședinței, dar și ieșiri necontrolate la finalul ei. Victima unei astfel de ieșiri necontrolate a fost unul dintre consilierii președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. ,,Domnișoară te rog frumos să ne lași în pace, că tocmai i-am transmis domnului Neagu, da? Mulțumesc mult tare, dar poți să iei o înregistrare de la colegi nu-i problemă” a declarat Constantin Toma.

     Izolat în propriul partid, Constantin Toma speră, totuși că PSD îi va oferi o mână de ajutor în războiul său personal cu conducerea Companiei de Apă. Aceasta deși, anterior ședinței Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, același Toma îl acuza pe liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, că ar fi pactizat cu Compania de Apă și, implicit, cu directorul ei, Ionel Tescaru. ,,Eu sper ca PSD-ul să se restructureze. Marcel Ciolacu își dorește acest lucru. Sunt convins că până la urmă se va întâmpla. Din păcate lucrurile sunt greu de urnit, dar faptul că cineva vrea să facă această schimbare, iar aceasta o dorește chiar președintele filialei județene a PSD-ului este foarte, foarte important” a menționat edilul orașului.

     Directorul Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru este de părere că supărarea primarului reiese din faptul că dumnealui ar fi dorit să dețină un control total asupra companiei. ,,Este foarte supărat că trebuie controlul dânsului total probabil. (…) Lucrurile stau cu totul altfel. Vă voi spune cu o altă ocazie. Mi-a fost de ajuns câte jigniri am suportat ca persoană mă refer” a declarat Tescaru. Înfrângerea usturătoare suferită joi după-amiază de primarul Buzăului în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,,Buzău 2008” arată o ruptură clară între Constantin Toma și liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Dacă anterior deputatul i-a oferit un sprijin constant și necondiționat edilului social-democrat, acum lucrurile par să se fi schimbat în mod radical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 59