DIMINEAȚĂ PLINĂ DE ACCIDENTE ÎN SUD-ESTUL ȚĂRII

0
1227

Autor: Newss.ro

      Primul eveniment rutier a fost semnalat marți dimineață în jurul orei 04:45, pe DN1, în zona Posada, la kilometrul 112+500 de metri, în județul Prahova. Șoferul unui TIR încărcat cu deșeuri din sticlă a pierdut controlul volanului în curbă la Muzeul Cinegetic și a căzut în prăpastie. Ca prin minune, atât conducătorul auto cât și pasagerul din dreapta au scăpat cu viață, cu răni ușoare. Potrivit Centrului Infotrafic) traficul în zonă nu este afectat, însă este posibil să se îngreuneze sau să se oprească în momentul în care ansamblul de vehicule va fi ridicat cu o automacara. Pentru moment nu se știe dacă TIR-ul va fi scos din prăpastie în cursul zilei de marți sau de miercuri.

      Un alt eveniment rutier s-a produs, tot în cursul dimineții de marți, pe la ora 07:45, în judeţul Ilfov, pe DN1, pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti, în zona Baloteşti, la intersecţia cu drumul către Corbeanca. Din primele date un pieton a fost lovit de un autoturism. Traficul în zonă s-a desfășurat îngreunat pe o singură bandă, până la finalizarea măsurătorilor și anchetei demarate de către polițiștii ilfoveni.

     Șirul de accidente a continuat în municipiul Buzău. Din primele date,  în cartierul Broșteni, două mașini s-au tamponat, iar o șoferiță a suferit un atac de panică. Inițial s-a anunțat că o persoană a rămas încarcerată în urma unui accident și prin urmare a fost solicitat un echipaj de la Descarcerare al ISU Buzău. Nu a mai fost însă nevoie deoarece conducătorul auto a ieșit singur din mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =