OANA ZĂVORANU S-A DECIS SĂ SE IMPLICE ÎN AFACERI!

0
1386

Autor: Silvia Bunică

     Bruneta are de gând să scoată bani şi din piatră seacă. Pe lângă schimbările de ordin fizic, Oana a început să facă şi afaceri foarte bănoase. După ce a renunţat la cimitirul moştenit de la mama ei, bruneta s-a apucat să construiască un bloc în plin centrul Bucureştiului, iar după finalizarea lui va începe să scoată la vânzare apartamentele. Şi nu se opreşte aici.

     În curând, Zăvo plănuieşte să facă şi un parfum care-i va purta, cel mai probabil, numele. „Construiesc un bloc în Piaţa Unirii. Se fac şi apartamente de două camere şi de trei şi garsoniere, iar la ultimul etaj va fi un penthouse. Nu ştiu ce preţ vor avea încă. Voi face un parfum cu note puternice, unisex. Mie parfumurile îmi dau o stare de bine extraordinară. Parfumul este creat aici, există oameni de calitate şi în România”, a spus Oana.

      Bruneta locuieşte acum într-un hotel, pentru că își renovează casa. „Gama de mobilă pe care am luat-o pentru vila din Andrei Mureşanu se cheamă Matrix, este foarte curat, glamouros, plus tot ce va veni alături de aceasta: draperii, perdele, corpuri de iluminat. Am cheltuieli lunare, dar am şi venituri. Cumperi – vinzi, negustor te numeşti. Sunt o femeie de afaceri prosperă”, a declarat Oana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 28