STEAUA BUCUREŞTI A REMIZAT PE TEREN PROPRIU, CU VILLARREAL

0
1074

Autor: Newss.ro

      Roș-albaștrii au încheiat la egalitate partida de joi seară, pe Arena Naţională ,cu echipa Villareal în etapa a doua, a grupei L a Ligii Europa. Primii care au deschis scorul au fost spaniolii, prin Santos Borre, în minutul 9. După numai 11 minute de joc, steliștii au adus egalarea prin Muniru. În minutul 50, roș-albaștrii au au cerut un penalty, după ce balonul centrat de De Amorim l-a lovit în mână pe Rukavina. La partida de pe Arena Naţională au au fost prezenți 13.231 de spectatori.

        Acesta este primul egal obținut de Steaua București după ce a pierdut precedentele sale trei partide în cupele europene. Este vorba despre două meciuri cu Manchester City și unul cu Osmanlispor. Echipa Villarreal nu mai pierduse de șase partide în toate competițiile. Spaniolii au obținut victorii cu Malaga, FC Zurich, Real Sociedad și Osasuna, și egaluri cu Sevilla și Real Madrid. Antrenorul formației Villarreal s-a declarat surprins de prestația steliștilor și chiar a pus ochii pe 3 jucători ai echipei bucureștene. Steaua va juca următoarea partidă pe 20 octombrie, tot pe Arena Națională, cu FC Zurich.

      În urma acestui rezultat, Steaua ocupă, în continuare ultimul loc în grupă, cu un punct, însă grație victoriei celor de la FC Zurich, scor 2-1, împotriva echipei Osmanlispor, revin puternic în lupta pentru calificareaîn ,,primavara europeană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 30 = 32