VAL DE ACCIDENTE GRAVE ÎN CAPITALĂ. BILANȚUL: UN OM A MURIT IAR ALȚI PATRU AU FOST RĂNIȚI

0
1262

Autor: Newss.ro

     Primul accident a avut loc în intersecţia dintre Bulevardul Ștefan cel Mare şi strada Lizeanu. Un bărbat de aproape 60 de ani, care era băut, s-a împiedicat de o bordură şi a căzut pe şina de tramvai. În acel moment el a fost strivit de un tramvai care își făcea cursa. Bărbatul nu a avut nicio șansă. Timp de o jumătate de oră cât a durat operațiunea de scoaterea trupului bărbatului de pe șine traficul a fost oprit.

       Un alt eveniment rutier produs Bulevardul 1 Decembrie a băgat în spital două persoane, printre victime aflându-se și un copil de 6 ani. Două autoturisme s-au ciocnit violent din cauza unuia dintre conducătorii auto care a forţat semaforul. Șoferul vinovat era băut și pentru a scăpa de dosar penal le-a spus polițiștilor că la volan era iubita lui, care nu băuse.

      Șirul accidentelor a continuat în sectorul 3 al Capitalei cu o ciocnire violentă între două maşini. Vinovat se face un şofer grăbit care a trecut pe galben. În urma acestui eveniment, două persoane au fost rănite având nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =