TREI BUZOIENI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI ÎN URMA PERCHEZIȚIILOR DIN BUZĂU ȘI CĂLĂRAȘI

0
2071

Autor: Newss.ro

     În urma unor percheziţii efectuate joi, 22 septembrie de către poliţişti, la anunmiți suspecți de pe raza județului Buzău și Călărași, bănuiți de comiterea unor infracțiuni cu violență și  spălare de bani au fost indisponibilizate 5 imobile de pe raza municipiului Buzău, 3 autovehicule de lux, peste 8500 de euro și 7000 lei, precum ceasuri și bijuterii. Totodată au mai fost ridicate documente și înscrisuri care atestă activitatea infracțională: violență și spălare de bani.

        Perchezițiile polițiștilor din cadrul IPJ Buzău și Călărași au avut loc la șapte domicilii de pe raza localităților Buzău, Smeeni și Oltenița, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni cu violență și spălare de bani. La sediul Poliției din Buzău au fost duse la audieri 15 persoane. La finalul acestora au fost reținute 3 persoane din municipiul Buzău: de doi bărbați cu vârste de 38 și respectiv 24 ani, precum și față de o femeie de 34 ani.

        De asemenea, pe numele altor 3 tineri buzoieni cu vârste de 29, 25 și 22 ani s-a dispus continuarea urmăririi penale spălare de bani, aceștia din urmă sustrăgându-se cercetărilor. Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 16